När livet gör en bakåt-kullerbytta...Ibland blir inte saker och ting riktigt som man tänkt sig...
Hela sommaren har passerat och vi befinner oss mitt inne i hösten. Sist jag skrev något här inne så var tanken att jag skulle komma ut med den glädjande nyheten och berätta för er att jag är gravid igen! Men i samma veva så har motgångarna bara haglat in i min vardag och jag har varken haft ork eller lust till så mycket mer än att bara låta dagarna rulla in i varandra.
För att nämna några saker som hänt utan att gå in på detaljer så har Linton legat på sjukhus, vårt hem har varit med om en brand, min älskade farmor har hastigt gått bort och likaså vår fina perserkatt Messi. Så det har varit rätt tungt på senaste tiden. Dessutom blir man sådär extra känslig utav alla hormoner då man är gravid och det har ju inte gjort saken bättre.
Men nog om det, precis som allt annat så måste livet få gå vidare och jag har ju faktiskt en kommande liten bebis att se fram emot, vilket känns helt fantastiskt och samtidigt lite overkligt!
Denna graviditet har i jämförelse med mina tidigare gått väldigt fort och jag har haft så fullt upp med allt annat i vardagen och speciellt med Linton så jag har på något sätt inte riktigt hunnit reflekterat över att jag är gravid.
Även om det känns som att en förlossning är långt ifrån pågång så befinner jag mig nu i vecka 40 och har beräknat förlossningsdatum IDAG! Jag har hela tiden varit så inställd på att bebis ska komma tidigare så nu när jag börjat inse att jag förmodligen kommer gå över tiden så passerar dagarna i snigelfart och mållinjen känns oerhört långt bort. Men har man klarat av att vänta i 40 veckor så borde man ju egentligen klara av att vänta i några ynka dagar till!?


Enligt ultraljuden så ska det bli en liten flicka denna gång. ♥
  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229