När tiden stannar....

Imorse när jag vaknade så kände jag inga sparkar eller rörelser i magen alls? vilket är väldigt ovanligt då jag annars har en väldigt aktiv bebis i magen...Lite bekymrat börjar jag peta på magen, men inget händer?! Jag får lite smått panik och skakar tillslut runt hela magen men utan någon som helst reaktion ifrån bebisen? Micke känner inte heller några rörelser men vi känner båda hur ungen ligger i magen och inte ens fast vi petar på bebisens fot så flyttar den på sig??Vi båda känner direkt en kylig känsla i kroppen...kan det vara så att bebisen i magen har dött?? I panik ringer vi till förlossningen och dom ber oss komma in direkt för en undersökning!Vägen till BB Stockholm kändes otroligt lång och jobbig. Men väl framme så får vi hjälp direkt. Dom sätter in ctg för att registrera hjärtljuden och till vår lättnad och förvåning så slår hjärtat precis som det ska och allt ser bra ut!VILKEN OTROLIG LÄTTNAD OCH GLÄDJE!!

Vi får ligga där ett tag och blir serverade saft för att få i oss lite socker, och då minsann kommer rörelserna igång i magen. Jag får fylla i massa papper och vi får även göra ett ultraljud för att dubbelkolla så att allt ser bra ut, sen får vi åka hem!Det känns som att det gått så bra med denna graviditet att man tyvärr bara går och väntar på att något hemskt ska hända...Är det något jag har lärt mig här i livet så är det att inte ta något förgivet. 
Tänk vad fruktansvärt det hade varit om vi hade fått börja detta år med en sådan tragedi....jag vågar knappt tänka tanken.Nu kommer jag dessvärre ha väldigt svårt för att koppla av och känna mig lugn den sista tiden som återstår innan förlossningen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229