Nu var det sådär länge sedan igen...

Som jag bloggade alltså!Det blir så nu, för jag sover mestadels av dygnets timmar. Jag är otroligt trött och behöver uppenbarligen all sömn jag kan få så här i slutspurten. Nu är det ju bara två och en halv vecka kvar till beräknad förlossning. Det känns helt overkligt och jag har nog knappt förstått det riktigt själv?!Inatt vaknade jag av hemska ilningar i bäckenet, så jag tror att bebisen har fixerat sig nu. Magen har nämligen sjunkit och jag har haft molande mensvärk och förvärkar/sammandragningar hela dagen idag. Man känner att det börjar närma sig nu iallafall och det känns ju bra! Den kan ju faktiskt komma när som helst nu!I går gick min sjukskrivning ut och imorse så ringde min läkare och berättade att hon förlänger den fram tills förlossningen. Jag hade väl kanske inte räknat med något annat heller, men det är alltid lika skönt när man får det på papper. Hon skulle skicka hem sjukintygen till mig så jag slapp åka dit.
Imorse så gick jag upp tidigt med Alvin på morgonen och gjorde frukost. Sen testade vi hans nya snow kick-bike till skolan, nu när det äntligen kommit snö. Även om det var sandat på gångvägarna så hade han inga som helst problem med att köra den på kanterna där det ännu låg lite orörd snö kvar. Han var bara så glad över att äntligen få testa den.

Jag kan ju inte påstå att det hänt så jättemycket i mitt liv de senaste dagarna, mer än att jag sovit. Det skulle vara att jag varit på bio då och sätt "Micke & Veronica" som för övrigt var riktigt rolig. Jag har varit hos Annica och tagit ut slingorna, färgat utväxten och klippt mig kort(are). Känns väldigt ovant just nu. I helgen var vi ute på Värmdö hos några vänner och spelade sällskapsspel till fyra på natten. Annars har det nog inte hänt något värt att berätta?!Däremot så händer det desto mer denna vecka. Har lite träffar med vänner inbokade och sen ett event jag ska gå på onsdag kväll tillsammans med Anna. Då tar jag med mig Alvin dit också eftersom det är min barnvecka denna vecka. I helgen ska Alvin på lördag till sin barndomsvän (Bellas unge) Ella på kalas med frost-tema. Och på söndag är det julgransplundring för hans del tillsammans med hans farfar och hans tjej. Det blir en rolig helg för Alvin!

Ikväll är jag själv med barnen, för Micke är på någon utbildning med jobbet och sen skulle dom ut och käka på stan. Själv ska jag passa på att se lite tjejfilmer nu när ungarna sover och allt. Man får passa på medan mannen inte är hemma. Det är ju knappast något förstahandsval i hans ögon...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229