Ny lampa i mässing från Åhléns

Alvin fick vara i skolan idag, så han skulle få leka av sig lite (och självklart lära sig saker). Man får ju inte tillräckligt med tid för sådant längre när man har en liten bebis att ta hand om samtidigt. Själv var jag hemma hela dagen och tog det lugnt tillsammans med Linton.Jag såg klart på filmen "fifty shades of grey" och jag tycker den var riktigt bra! Förstår inte alla som klankar ner på den? Iof så har jag ju inte läst boken och de flesta brukar ju oftast tycka att böcker är bättre än film, så jag hade ju inga förväntningar på filmen över huvud taget. Vid fyratiden så tog jag en promenad med Linton i bärselen för att hämta Alvin på skolan. På vägen hem stannade vi till på Åhléns och köpte en lampa och en påsk-krans till ytterdörren.

Väl hemma satte jag igång med att pimpa vår pyttelilla toalett.Satte upp den nya lampan där inne, en tavla och lite kvistar. Blev mer hemtrevligt så.

Lampan finns i tre olika utföranden. Mässing, koppar och silver.Jag köpte (som ni ser) mässing.Själva glödlampan finns i flera olika storlekar och även i matt vit.Jag valde blank.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229