Nya 3D ögonbryn

Imorse var jag på Stockholm Beauty center (Drottninggatan 85) för att fixa mina ögonbryn, vid klockan nio på morgonen när dom öppnade. Jag hade en tid till Susan som jobbar med bland annat att skapa 3D/Tuffy-bryn.Jag hade läst på rätt mycket om det innan jag kom dit. Man vill ju ha så bra koll som möjligt på vad man gör, innan man ger sig på saker som man sedan ska leva med ett par år framöver.När jag kom dit så började vi med att rita upp en form på brynen som jag sedan fick ändra några gånger innan jag tillslut var nöjd. Det tog runt en timme! Men jag är så himla petig, så det går nog betydligt snabbare i vanliga fall?!Sen fick jag lägga mig på en säng och sedan satte Susan igång med att rista in små fina strån i huden där hon hade målat. Jag kan ärligt säga att det gjorde riktigt ont och ljudet av rispandet i huden var inte heller något jag var bekväm med. Kan påpeka att jag har väldigt låg smärttröskel så det spelade väl in lite också.När vi var klara med rispandet så la hon på flera lager färg i omgångar i stråna. Torkade bort och fyllde i ett par gånger...sen fick jag en bedövningssalva insmord över mina bryn och slutligen en remsa plast över. Det fick jag sitta med i ungefär en kvart tills det hade givit effekt.

Då fortsatte hon med "finliret" att tatuera kanterna på de ställen där färgen kunde vara lite mer markant. Hon förstärkte även varje strå för sig med hjälp av tatueringsmaskinen. Jag fick hela tiden se mig i spegeln så att jag skulle kunna vara med och påverka och tycka till.
Det slutliga resultatet är jag riktigt nöjd med och det ska bli så skönt att slippa måla brynen. 
För och efterbild.
De första två veckorna så är färgen väldigt mörk. Det lägger sig efter ett tag och ljusnar. Det slutliga resultatet ser man först efter sex veckor, då man även får en återbesökstid för att fylla i ytterligare, ändra formen eller vad man vill göra. Det besöket är kostnadsfritt. Jag betalade 3500kr för mina bryn!

Så nöjd!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229