Nya rutiner

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har känt mig lite nere och utan energi under några dagar nu.Men det har faktiskt blivit bättre!
Jag har (eller både jag och Micke) har varit väldigt slarviga med kosten under de senaste tre veckorna. Vet egentligen inte varför vi varit det?! men det har väl bara blivit så då det varit fint väder. Att sitta på en uteservering och ta en lunch i solen lockar ju tyvärr mer än att hänga på ett svettigt gym lixom. Men det är det bara vi själva som tar skada av. Haha!Nu har vi iallafall bestämt oss för att satsa på bra kost och motion igen!Jag tänkte därför förbereda massvis utav matlådor till både mig och Micke.För oftast när det skiter sig med kosten, är det ju för att man kommer hem sent, är svinhungrig, trött och inte orkar ställa sig och laga mat! Bra förberedelser är ju lite nyckeln till att faktiskt nå sitt mål!
Jag kommer vara jätte tråkig och äta samma mat varje dag i en hel vecka.Detta för att nå så snabba resultat som möjligt!Jag kommer köra på:
Frukost-fiberhavregrynsgröt med bär och lättmjölk (på jobbet)  och mandelmjölk (hemma).Till det 1 ägg.
Lunch-lättkvarg.
Mellanmål-kyckling med broccoli.Eventuellt någon riskaka till.
Middag-kyckling med broccoli.
Vi hade kundkväll på jobbet igår (jobbade kväll).Då sålde vi ut kycklingfilé för endast 20kr. BAAAM! Köpte massvis!Perfekt inför de här nya rutinerna.
Idag ska mina nya sportskor (ni vet dom där ifrån Nike som jag skapade på deras sida) bli levererade till Mickes jobb!Dom har försökt nå mig hela veckan, men eftersom jag inte får ha telefonen på mig på jobbet så har jag inte kunnat ta emot samtalen. Men nu ringde Micke och snackade med dom så nu ska det lösa sig ändå!
Annars då? Händer inget särskilt mer än att jag jobbar kväll idag igen. Men det är sista kvällen, sen är jag ledig i tre dagar! Känns nästan helt overkligt, så mycket som jag jobbat den senaste tiden. Ska bli otroligt skönt!Imorgon så ska vi på 100-årsfest! Det är min faster och hennes man som båda fyller 50 år och har hyrt ett ställe i Huddinge för en stor maskeradfest! Temat är Rock eller Disco. Man får välja! Jag kör nog på Rock!!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229