Oj oj vilken höjning!

Kom precis hem ifrån jobbet och satte mig ner för att blogga lite...kollade då på min statistik för kul skull och märkte då att den stigit något enormt!!?
Måste bero på att min kära vän Bella som hjälper mig med så mycket ideér och tips har skrivit om mig i sin blogg och berättat lite om mitt sovrum som hon älskar.
Kul att folk tittar förbi! :)

Jag brukar i stort sätt ALDRIG läsa böcker,men när jag väl gör det så är det alltid självbiografier av kändisar eller sanna berättelser.
Det var otroligt länge sedan jag läste en bok nu,men idag köpte jag faktiskt en på bokrean på ica maxi för endast 11kr...som hittat!

Denna bok om Andreas Carlsson blev det.
Har ni läst den?


Visste ni förresten att när han började sin karriär så sjöng han faktiskt in några egna låtar och släppte även ett album. Jag vet inte vad ni tycker men jag själv tycker att det var lika bra att han satsade på låtskrivandet istället för en sångkarriär...har ni hört honom sjunga någon gång? Vad tycker ni?

Hör honom själv berätta om sin bok:

  • Tips

Gillar

Kommentarer

bella,
Hej gumman hoppas att allt gick bra i dag?! Att läsar siffrorna ökar är enabart din förtjänst för att du har en sådan fint utformad blogg. nu har jag kommit i gång med gäst bloggningen. kolla in och se vad tycker 😉 puss
furnish.blogg.se/
bella
IP: 82.99.3.229