Packa, städa och fixa...

Gokväll!!
Jag kom nyss hem ifrån jobbet...Jag är så himla trött men har alldeles för mycket att förbereda inför resan på måndag, att jag inte kan gå och sova just nu.Jag måste packa och städa här hemma. Jag vill ju gärna komma hem till ett rent och fräscht hem sen.Men jag måste även hitta en lösning på hur vi ska göra med överlämningen av katten och min bil...Patrik ska ha hand om både bilen och katten nämligen, men jag behöver bilen imorgon till jobbet och jag slutar ju så sent som 22.00. Alvin måste ju få sin sömn eftersom han ska upp till skolan på måndag morgon och jag behöver ju ta mig hem på något sätt...hmm? Får klura lite mer på det där!Micho har ju heller ingen bil då han lämnat in Porschen på verkstaden redan idag. Ja, ja det löser sig!
Jag vet att det kanske är lite dumt att köpa bebisgrejer i förväg...och jag hade heller inte tänkt att göra det...Tills jag såg den här!! 

Då kunde jag ju bara inte låta bli!
En jättemjuk å fruktansvärt söt pandadräkt. Fick även en kasse med bebisprylar utav Maria (hon jobbar som säljare av bland annat sånt) när hon kom förbi mitt jobb igår. Jätte gulligt utav henne och välbehövligt när bebisen väl kommer!  Tack snälla!! ❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229