pepparkaksbarn och fullspäckat schema...

Vädret är ju inte det roligaste nu för tiden...Jag skulle vilja påstå att det faktiskt är helt opålitligt, för ena sekunden regnar det, för att i nästa hagla och tillsist ska solen skina??! Jag klagar absolut inte! Jag tycker faktiskt att det är rätt mysigt. MEN man vet ju aldrig hur man ska klä sig längre?
Det drabbar iof inte mig eller Alvin idag, för vi har hållt oss inomhus hela dagen. Jag var hemma ifrån jobbet igår då jag hade migrän, och idag visste jag ju inte hur jag skulle må, så jag stannade hemma idag med, men imorgon ska jag jobba igen!

Det är så mysigt att ha Alvin tillbaka hos mig igen. Han är så brun efter sina utlandsresor i sommar, min lille pepparkaka. Han har ägnat sig åt att bygga lego-rymdskepp och spelat skylanders swap force hela morgonen. Han fick nämligen en ny skylander-gubbe utav Mickes mamma nu när hon var här, så den är nya favoriten.


Jag tycker att Alvin är väldigt tacksam att fota. Han vill gärna att man tar kort på honom och han har sina "favorit poser" som han ofta använder sig utav. Sötis!

Vad har jag gjort idag då? Faktiskt inte mycket! Kikat lite film med Alvin och bara tagit det lugnt. Jag skulle verkligen behöva rensa ur mina garderober. Jag har så mycket kläder som jag ALDRIG använder som bara tar onödigt mycket plats. De gör att jag aldrig hittar något att ha på mig och det blir ett enda stort kaos i garderoben.
Men jag får se om jag orkar ta tag i det idag.... (jag är lat, jag vet)!

Nu har jag lyckas boka upp mig på varje liten ledig dag/stund jag har, fram tills jag åker till USA...
Jag gillar ju inte att känna mig uppbokad egentligen, men denna gång är det roliga saker jag ska göra!
Först så ska jag på kräftskiva imorgon med tjejerna hemma hos Tina.
Sen ska jag fixa håret hos Annica i helgen (jag har just nu en ofrivillig ombre högst upp på huvudet = utväxten)
I veckan sen så har jag inskolning med Alvin med start på Onsdag. De dagarna är jag därför ledig ifrån jobbet och har bokat upp mig på att träffa vänner och speciellt hinna hälsa på alla de vänner som fått sitt andra barn nu i somras. Sen har vi farmor som jag bestämt träff med, sen är det både kräftskiva och skaldjursgala på samma dag och samma tid, vilket skapar problem för mig...vill ju verkligen gå på båda, men blir tvungen att välja.
Sen är det fixa håret hos Annica igen! Ja, jag ska göra en förändring och det kräver 2 besök. ;)
Sen vill jag hinna fixa både fransarna och naglarna innan vi åker...
Ska faktiskt ringa idag och se om de finns några tider kvar denna månad.
Jag tänker mig lite att jag vill kunna vara så bekväm som möjligt utomlands och slippa både sminka mig och fixa håret på dagarna, utan att se ut som "något som katten släpat in"...
Med långa mörka fransar å en snygg bränna så ser man ganska fräsch ut ändå! ;)

Nä nu ska jag göra lite nytta!
Ps: Ska föresten visa er hur katten ser ut efter rakningen...ska bara fota honom först! ;)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229