Petite Chérie Soleil ifrån Jollyroom

Nu har jag testkört paraplysulkyn Petite Chérie Soleil ifrån Jollyroom en hel månad och tänkte därför göra en kortare recention om vad jag tycker om vagnen hittills.
Till att börja med så tycker jag att den är väldigt snygg med sitt harlequin mönster! Den finns i fem olika utföranden och mönstret på min heter Bebequin och går i färgerna vit och beige.
Det är en lätt och smidig sulky med aluminiumchassi. Till sylkyn medföljer förvaringskorg, säkerhetsbygel, mugghållare, regnskydd och en förvaringsväska.


Vagnen har dubbelhjul i plast både fram och bak och de främre hjulen är svängbara vilket gör det lätt och smidigt att rotera vagnen.

Ryggstödet på paraplysulkyn går att justera i tre olika lägen med en knapp baktill. Däremot kommer den dock inte ner i helt plant liggläge. Fotstödet är reglerbart och längst ut är det förstärkt med leatherette-tyg som gör det lätt att torka av smuts. Vagnens säkerhetsbygel går att knäppas upp på ena sidan och svängas undan. Även bygeln är förstärkt med leatherette.
Sulkyn har ett fempunktsbälte och hjullås.
Suffletten är kanon på denna vagn då den är förlängningsbar med en dragkedja längst bak vilket gör det möjligt att justera suffletten i hela fem olika lägen. Den har även en extra solskärm framtill, vilket gör att barnet näst intill blir helt skyddat mot solen i utfällt läge. Högst upp på suffletten finns ett litet fönster med nät och lock så att du lätt kan se barnet.Till sulkyn följer det med ett regnskydd som är lätt att sätta på och täcker hela vagnen med utrymme för handtag och mugghållare.Paraplysulkyn är fantastiskt lätt och smidig att fälla ihop genom att bara trycka ner en spak baktill på ena sidan och sedan vika den framåt. Den har ett automatiskt lås ihopfälld och ett praktiskt bärhandtag på sidan av chassit.

Dessutom följer det med en förvaringsväska som du enkelt kan förvara vagnen i.


Vikten på vagnen är 7,5kg och priset ligger på 1995kr.
Just nu har Jollyroom ett kampanjpris på 25% rabatt på denna sulky och den går därför nu att köpa för 1495kr.Är du ute efter en snyggare variant av paraplysulky som är smidig att köra och lätt att ta med sig på resan så kan jag varmt rekommendera denna! Stort plus i kanten är alla tillbehör som medföljer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229