Praktiskt och stilsäkert inför skolstarten

Innehåller affiliate-länkar

Urban Mini - Beckmann of Norway

Är ditt barn i dagis eller skolåldern är det hög tid att investera i en bra barnryggsäck så att ditt barn kan bära med sig allt som behövs - som gosedjur, böcker, och andra nödvändiga saker. En bra ryggsäck underlättar dessutom när ditt barn ska bära med sig mellanmålet på utflykten eller när ni ska ut och resa. En hållbar, praktisk och vädertålig sådan som klarar sig igenom skolåren är därför att rekommendera.

I ett samarbete med Jollyroom så har mina barn fått testa dessa fina Urban Mini-ryggsäckar ifrån det norska märket Beckmann.

Lagom till att första skoldagen ägde rum i onsdags, för min äldsta son Alvin, så fick barnen inviga sina nya ryggsäckar och jisses vad dom gillade dom! Helt försåeligt då dom inte bara är snygga utan även praktiska. Väskorna finns i flera olika färger och vi valde Rosa, Navy och Grå. Det var tydligen väldigt svårt för barnen att välja ut EN varsin favorit bland dessa färger då dom tyckte alla var lika fina. Efter att ha provat att ha på sig alla ryggsäckarna flera gånger om utan att kunna bestämma sig för vem som slutligen skulle få vilken färg så bestämde vi gemensamt att dom får dela på allihop!

Varför barn bör bära ryggsäck

Det mest bekväma och mest skonsamma sättet att bära på för mindre barn är helt enkelt i en ryggsäck som sitter bra och bekvämt på ryggen. Dessa väskor har vadderade och reglerbara axelband vilket gör det möjligt att anpassa väskan efter storlek på barnet. Den extra remmen på bröstet gör att väskan sitter stadigt på plats och bidrar till att användningen av väskan blir så bekväm som möjligt.

Ryggsäckens spännen är lätta att knäppa av och på, även för mindre barn som min Linton som bara är 2,5 år. Han grejade det på egen hand utan några större bekymmer.

På baksidan av ryggsäcken finns en söt liten namnlapp för barnets namn och telefonnummer. Det är alltid bra att märka upp barnens saker, i detta fall väska, så att ingen råkar få med sig den andras hem eller om den av någon anledning hamnar på vift någonstans så går den förhoppningsvis att få tillbaka.

Sitter som en smäck

Som det framgår av bilderna så gör denna väska det!

En barnryggsäck bör inte vara bredare än axlarna och inte gå längre ner än till ländryggen på barnet. Viktigt är också att väskan sitter tätt mot ryggen och att den inte hänger ner nedanför ryggslutet. Värt att tänka på är att små barn inte bör bära för tungt. Den rekommenderade maxvikten som ett barn bör bära är 20% av sin egen kroppsvikt.

Denna ryggsäck rymmer 10 liter och har flera praktiska fack och mindre fickor, utrymme för drickflaska och fina detaljer i äkta läder. Väskan har även reflexer längst ut på remmarna och på framfickan.

En väldigt smart detalj gömmer sig under väskan, nämligen ett inbyggt regnskydd som man smidigt kan trä över väskan för att skydda den mot regn och rusk. Positivt är också att regnskyddet är i neon-gul färg vilket gör att barnet syns ordentligt i dåligt väder. Även denna har två synliga reflexer.

Efter att ha testat ryggsäckarna så är jag och barnen enade om att dessa får högsta betyg!

Alvins motivering till betyget är: -Snygga, sköna, lätta att bära, rymmer mycket och coolt med det inbyggda regnskyddet.

Jag kan inte göra annat än att hålla med honom!

Just nu pågår en stor höstkampanj inne hos Jollyroom där dom rear ut allt ifrån barnvagnar till inredning och barnkläder med en rabatt upp till hela 70%. Där inne hittar ni dessa ryggsäckar på kampanj just nu!

För att komma till HÖSTKAMPANJEN klicka HÄR!

För att komma direkt till ryggsäckarna så är det bara att klicka på översta bilden.

Ha en underbar kväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229