Psykologbesök och BVC

Men NEJ! Vilket tråkigt väder det blev idag då... Vaknar upp och ser det snöar?! Igår var det ju strålande sol och ganska varmt. Jag såg flera människor sitta på uteserveringar runt om här där vi bor. Så härligt. Men idag..nej vad trött man blir!
Igår var Micke hemma ifrån jobbet (han lyssnar på mig trots allt) Medan han låg och vilade med barnen så var jag hos psykologen. Vi gick igenom händelsen med fontanellen, min oro över att lämna uppsikten över Linton när Melvin är hemma och lite sånt. Det kändes faktiskt jätteskönt att få tala ut om hur jag känner. Hon hade all förståelse och tyckte även att jag skulle kontakta BUP för att komma igång med samtal gällande min roll som bonusmamma till någon som inte verkar må bra. Vad jag kan göra för att påverka situationen på bästa sätt osv...Jag vet ju precis hur jag hade hanterat situationen om det var mitt barn, men eftersom det inte är det så har jag svårt att påverka, tyvärr. Jag har ju ingen "laglig" rätt att lägga mig i. Men det viktiga är ju att försöka få Melvin att må bra igen, så det är nog jättebra att få lite tips och råd.
Jag hade även ett besök hos BVC på morgonen som jag missade. Jag hade helt blandat ihop tiderna?! Jag var helt tvärsäker på att jag skulle vara där klockan två på eftermiddagen, men tydligen var det redan klockan tio. Som tur var så fick jag en ny tid samma dag.Innan jag gick dit så åt vi en lunch på stan. Det blev pizza efter Alvins önskemål. Å det var inga småpizzor som serverades. Alvin sparade halva sin till middagen.

Jag och Linton gick själva till BVC för Micke var tvungen att vara hemma och ta emot hantverkaren som skulle komma och kolla på vår frys som plötsligt slutat fungera?!Det visade sig att den gått sönder och vi ska därför få en ny. Fördelen med att bo i hyresrätt är ju att man får allt fixat när det går sönder. På BVC så konstaterade man att Linton gått upp i vikt och numera ligger på kurvan igen. Skönt!Han hade även vuxit 2 cm på längden och även runt huvudet.Han fick sin första dos utav vaccinet RotaTeq som ska skydda mot diarréer och kräkningar. Vi stod lite i valet och kvalet om han skulle ta vaccinet eller inte...men efter att ha läst om det och rådfrågat med mammas väninna som jobbar inom området så bestämde vi oss för att han skulle få det trots allt.Han har inte fått några biverkningar efteråt, så det känns jättebra. Detta är ett vaccin man dricker, så inga sprutor behövdes tas.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229