Reklaminspelning med location lounge!

Idag gick vi upp tidigt för att hjälpa till att köra Micho till och från dom olika inspelningsplatserna. Hans nya företag går ju ut på att förse filmbolag med "location lounge" som hans företag heter. Han har en husbil och en buss som han ser efter och fixar med på inspelningarna. Idag var det en ny reklamfilm som spelades in ute i Nacka med bl.a. Fares Fares. ;)
Jag och Alvin hjälpte till med städningen för att underlätta för Micke som redan hade fullt upp...sedan hämtade vi upp honom på de olika platserna.
I hans företag så ska det finnas tillgång till bl.a. Sminkspeglar i bilarna, vilket Micke pysslade med hela kvällen igår. Eftersom det näst intill är omöjligt att få tag på färdigbyggda sånna speglar med belysning på sidorna så satt Micke och snickrade ihop en egen sådan igår kväll efter att ha inhandlat material både på Ikea, bauhaus och i en spegelaffär. Det blev verkligen bra och det bästa av allt är att jag får tillgång till denna spegel hemma. Han behöver ju bara den då dom beställer en buss av Micke som dom ska använda just som smink-buss! :)
Jag passade på att smyg-fota lite under inspelningen idag... (ooooppppsss) haha!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229