Rykande varm nyhet i kylan

Hösten är över och det har blivit vinter på riktigt!


I samarbete med Twistshake så har jag fått äran att testa deras senaste nyhet, nämligen termosen "Hot or Cold" som klarar av att hålla både värme och kyla i upp till 10 timmar. Den rymmer 420 ml och kunde inte ha kommit mer lägligt i dessa kyliga tider. Den är inte bara snyggare än de flesta andra termosar utan även perfekt att ha med sig i skötväskan till utflykten, vilket vi hade idag. Vi fyllde upp den med varmt vatten till barnens ersättning så den skulle hålla sig varm och go medan barnen lekte i snön. Vill man inte ha varmvatten så kan man ju ha varm choklad i eller varför inte varmkorv då barnen ofta blir hungriga efter en dag i parken.
Själv har jag även termosen på sängbordet under nätterna för att slippa gå upp och värma vällingen om Linton skulle vakna, vilket är väldigt bekvämt.
För tillfället finns termosen enbart i vit, men framöver kommer den att komma i samma färgstarka färger som flaskorna. Just nu kan jag erbjuda er en rabattkod som ger er 20% på hela Twistshakes sortiment och gäller även på de redan nedsatta produkter. Uppge bara koden: projektvasastan20 när ni kommer till kassan så dras rabatten av.
  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229