Så gick det på 4-års kontrollen...

Det gick jätte bra för Alvin på 4-års kontrollen!!
Han fick göra både ett syn-test och ett hörsel-test och fick topp betyg på båda! :) han fick även peka ut vad olika föremål var, berätta vilka färger han såg, hoppa på ett ben och väga och mäta sig. Han har nu blivit exakt en meter lång och väger 16.5 kg.
När vi var klara där så fick han ett litet presentkort av Ulla på BVC, nämligen att få gå till biblioteket och välja ut en bok som han får behålla, vilket vi gjorde.
Han fick även välja själv om han ville vara med och delta i en undersökning som gick ut på att han skulle få ett litet plaströr instoppat i näsan (i 2 sekunder) för att dom skulle kunna suga ut lite snor...
Den undersökningen görs för att dom ska kunna undersöka hur bebisar kan få bästa medicinska hjälp vid förkylning (om jag förstod det hela rätt)!?
Han valde iaf att ställa upp på detta och som tack för hjälpen så fick han välja ut ett av fyra gosedjur. Han valde en liten grå katt. ;)
Efter besöket så åkte vi förbi Patriks jobb i Huddinge och hämtade en påse med kläder till Alvin och hans 3DS (Nintendo). Sen åkte vi hem, åt lasagne och tog en promenad tillsammans med Micho ner till sats och tränade. (Alvin fick leka på mini-sats).
Nu är vi hemma och Alvin har precis somnat och vi vuxna har också gått och lagt oss för att kolla på ett nytt avsnitt utav Revenge. Sjukt spännande serie! Se den om ni missat den.
Puss och gonatt!!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229