Semestern har börjat!! ☀️☀️☀️

Första semesterdagen igår! Jag vaknade prick klockan åtta, utav mig själv?! Resten av familjen tog en lång sovmorgon. Men är man van att gå upp vid fyra på morgonen så är ju åtta också sovmorgon. Vi gjorde en stor frukost, där alla familjemedlemmar fick precis de dom önskade. Sen tog vi varsin bil och åkte till Mickes bilfirma för att ställa ena bilen där, medan vi är på semester. Efter det så åkte vi och hälsade på Ann-Sofi och Philip på Värmdö, där även Mickes syster Sanna med man och barn var. Tanken var att vi alla skulle ner till stranden och bada, men eftersom vädret var lite blåsigt så höll vi oss på deras vackra altan istället. Vi beställde pizzor och barnen sprang runt och busade med varandra. När regnet sedan kom så åkte vi vidare till centrum för att handla lite nya kepsar och tofflor till barnen. På vägen hem sen så passade vi på att åka runt i Nacka och kolla på hus. Drömmen skulle vara ett fint hus med strandtomt. Tänk vilka mysiga sommarkvällar man skulle kunna ha där. Innan vi åkte hem så mötte vi upp Patrik för att få lite sommarkläder och Alvins nygjorda pass. Så fick dom självklart ha kramkalas och ta förväl av varandra också. När vi var hemma sen så packade vi ihop katten och körde över honom till Fredrik och Carolin som så snällt ställt upp som kattvakt medan vi är utomlands.

Dom bor i Bromma, så vi kunde inte låta bli att ta en tur med bilen för att kika runt på hus där med. Så vackert! Vi stannade till vid en linbana för att barnen (och Micke) skulle få leka av sig lite. Tror nästan att det var Micke som hade roligast när jag tänker efter. Haha! Inte varje dag man åker linbana nu för tiden. ☺️
Kvällen avslutades med att bygga koja i vardagsrummet, där barnen sedan ville sova!

Det var en genigrej, för jag vaknade återigen vid prick åtta i morse...MEN barnen sover fortfarande!??!! Och klockan är snart elva. Får nog bli mer kojbygge framöver. Idag fyller min fina pappa 60 år. Stort grattis till honom! I eftermiddag åker vi sen med barnen till Bulgarien. ☀️ Men nu blir det frukost och sen ska vi sätta igång och packa! Hörs!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229