Sep. 19, 2013

Jag blev bjuden på bio igår "snabba cash 3" utav min fina vän Anna. Jag hade inga som helst förväntningar över filmen då tvåan inte var något vidare, men jag tyckte den här var riktigt bra och värd att se!

Jag var så otroligt trött idag på jobbet så jag var tvungen att lägga mig i massagestolen i en halvtimme på lunchen och bara blunda.
Det är en jätte bra investering utav jobbet att ha skaffat en sådan tycker jag och den är alltid ledig när jag velat boka en tid!
När jag kom hem ifrån jobbet så var all ork i kroppen borta och jag somnade som en stock direkt jag la mig i sängen. Vaknade nu fem timmar senare av att Micke ringde från jobbet och det var väl lika bra så jag hinner packa inför morgondagens resa till Göteborg.
Jag tänkte sätta igång att färga ögonbrynen, duscha, raka mig och eventuellt bleka tänderna (var nog ett år sen jag sist blekte) innan jag går och lägger mig igen.

Jag upptäckte att vi fått in några nya te-sorter i hyllan på jobbet idag när jag packade upp varor...jag som älskar te och dricker det varje dag blev bara tvungen att testa dom och köpte därför med mig tre av sorterna hem när jag slutade för dagen.
Så nu blir det vanilj med caramell som står först på tur.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229