Ska jag eller ska jag inte?

Eftersom den vinterjackan som jag hade tänkt att köpa i år inte går att få tag på någonstans i hela sverige (då tillverkarna har stora leveransproblem) och den tidigast kommer att finnas att få tag i runt mitten av december (som dessutom inte var säkert) så var jag därför och provade lite andra vinterjackor idag på länna sport.
Jag fastnade för en jacka som jag la undan tills imorgon. Det fanns bara en i min strl kvar och jag har tills imorgon kväll på mig att bestämma mig för om jag ska ha den eller inte.
Svårt val,då jag egentligen var ute efter en helt annan vinterjacka som dessutom ser helt annorlunda ut.
Priset på denna jacka är det samma som den jag hade tänkt att köpa. Hur som helst så tyckte Patrik att den var betydligt snyggare än den jag ville ha,men jag kommer även att köpa den sen i december om den nu kommer att komma in!? Känner att jag borde sälja några utav mina tidigare vinterjackor,eftersom vi har så ont om plats både i källaren och i lägenheten och det är ju alltid roligt med lite extra pengar.
Om jag köper jackan imorgon så får ni se vilken det är jag pratar om...men troligtvis så köper jag den.
Något som jag däremot funderar på att införskaffa mig till den kalla vintern är ett par Ugg. Jag är medveten om att det är helt omodernt osv...men vem bryr sig? Så varma och så sköna!

Vad ska ni andra ha för vinterjacka och skor i år? Skriv en rad.
  • Shopping

Gillar

Kommentarer

isa
isa,
Blir någon ur den gammla samlingen troligtvis hm jackan som hängt med ett tag. Men som är så varm och go. Sen har jag ju mina boomerang jackor i reserv. Dock inte dom mordenaste modellerna, men sen klär jag inte i figursytt häller 😉
Ska bli spännande att se vilken jacka du talar om.. Kör på ett par sådana skor. som sagt var bekväma kommer före moderna. Och vad är modernt?? Puss
rustaupp.blogg.se/
Tina
Tina,
Det e nått ja ska införskaffa iallafall tror ja =)
De e varmt å skönt =)
tinaholstad.blogg.se/
IP: 82.99.3.229