Sommaren börjar med regn...

Idag går vi in i juni månad. Att det regnar i juni är inte längre något ovanligt! Men nu när jag är mammaledig så tycker jag inte att det gör någonting, utan det kan till och med vara lite mysigt att veta att man kan hålla sig inomhus en hel dag utan att få dåligt samvete för att man inte går utanför dörren.


Micke har åkt till jobbet och jag och Linton ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på tv4 nyhetsmorgon. Nytt för idag är att Linton lärt sig sitta korta stunder helt själv utan stöd! Han har kommit ifrån det där med att sträcka ut ryggen så att han ramlar bakåt, utan han håller sig istället lite mer upprätt och framåtlutad.
Nu tror jag inte det dröjer länge innan han förstår att han faktiskt kan sitta helt upp.
Jag har bestämt mig för att köpa en ny blixt till systemkameran som kan ljusa upp bilderna på ett helt annat sätt. Som ni ser av dessa bilder så ändrar sig ljuset väldigt mycket beroende på solens ljusinsläpp i rummet och bilderna blir väldigt olika. Bella har tipsat mig om vad jag bör ha för blixt, så vi får se om det finns pengar kvar till det i slutet av månaden när allt annat viktigt är betalt. ;)
Photoshop har jag, men är långt ifrån en klippa på det. Jag tycker det tar alldeles för lång tid att fixa varje bild för sig i det programmet så jag tröttnar innan jag ens är klar.


På tal om svensk sommar och regn så ska jag bara vara hemma med barnen i sommar. Vi ska hitta på saker i sverige i år. Både Alvin och Melvin åker utomlands i slutet av sommaren så vi satsar på en utlandsresa ihop till nästa sommar istället. Dessutom så ska vi på två bröllop i sommar också och dom är mitt under semestertiderna så det blev alldeles för svårt att få till en resa i sommar eftersom Micke inte har någon semester i juli. Första bröllopet som vi ska på är i slutet av juni och det är våra vänner Andreas och Emma som gifter sig. Det andra bröllopet är jag tärna på. Det är min syster och hennes kille som gifter sig då i slutet av augusti.
Det är mycket förberedelser inför det även för min del, så sommaren kommer vara full av aktiviteter och planering. Men jag klarar inte av att helt avstå från att resa i år, så i början av september så flyger jag, Micke och Linton till USA i tre veckor. Mer än så har vi inte bestämt. Vi får se vart i USA vi kommer att hålla till, men planet landar i Fort Lauderdale i Florida. Vi har hyrt en bil därifrån och får sen se vad vi känner för när vi väl är där!?

Idag börjar vår barnvecka, så denna vecka kommer vara full av liv och aktiviteter. Det är utflykter med skolan och så ska vi försöka komma framåt med barnens rum. Det är mycket på ingång nu och i eftermiddag eller i morgon så ska Micke åka neråt i landet och hämta hem vår nya familjebil. Vi har köpt en BMW X6 40d med 306hk, tv och dvd. Dessutom är den 5-sitts, vilket inte är helt vanligt på dessa bilar. Snygg är den också! Ska visa bilder sen när vi hämtat den. Men den är vit iallafall. :)
Äntligen så kommer jag få tillgång till bil och kan hitta på saker med barnen under sommarlovet. LYCKLIG!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229