Söndag

Hela sommaren regnar bort!Dagarna rullar på in i varandra och jag har knappt koll längre på vilken veckodag det är. Detta måste vara den sämsta sommar på åratal när det kommer till vädret. Jag får sådan olust att hitta på saker och håller mig därför mestadels inomhus.Det här är första året som vi faktiskt inte åker utomlands under sommaren.Jag är otroligt glad att vi bokat en resa i höst däremot och vi funderar starkt på att förlänga den.

Linton vaknade pigg och glad både idag och igår. Han har annars varit lite gnällig de senaste dagarna och nätterna. Jag har misstänkt att det är tänderna som spökar...och mycket riktigt så ploppade den vänstra och första tanden upp igår i underkäken. ☺️

Igår trotsade jag och Linton vädret och gav oss ut på en promenad ändå, trots spöregn. Vi gick in till city och köpte lite pyjamasar och shorts till Linton och två nya hoodies till Alvin.När Micke slutade jobbet så mötte han upp oss på NK och så gick vi och kollade om 2015 års vinterjackor hade börjat droppa in än. Man har ju lärt sig genom åren att ska man ha någon chans att få tag i det man vill ha, så bör man vara ute i väldigt god tid. Runt slutet av sommaren släpps ju årets collection och då gäller det att vara först! Tyvärr var vi lite väl tidigt ute och sortimentet var väldigt snålt för tillfället. Men i augusti-september så fick vi veta att leveransen skulle komma. I år ska jag köpa mig en jacka som jag velat ha i flera år. Efter att vi var klara på NK så promenerade vi vidare i regnet till Birger Jarlsgatan för att se om Louis Vuitton hade fått in ett par solglasögon som jag trånat efter. Det hade dom men mitt problem är att jag har ett så smalt och litet ansikte att de flesta bågar ser alldeles för stora ut på mig, vilket dessa såklart också gjorde. De jag kikade på är egentligen en herr model (vilket jag visste) men det bryr jag mig inte om. Gillar jag något så spelar sånt absolut ingen roll för mig!Tråkigt att dom inte passade, men jag ska hitta några liknande när vi kommer till USA. Eftersom det var lördag igår så valde vi att äta ute, så vi gick och satte oss på Fridays precis över gatan och beställde en varsin hamburgertallrik. 

Linton är så lätt att ha med sig och han får följa med på precis allt vi gör. Han gnäller aldrig eller krånglar. Han verkar väldigt tillfreds med livet sitt.
Såfort vi var hemma igår så somnade jag direkt vi kom innanför dörren, med kläder och smink och hela baletten! Jag var så himla trött. Vaknade däremot vid tre inatt och gick upp och borstade tänderna och gjorde mig iordning för natten. Sen såg jag några avsnitt utav en serie innan jag somnade om igen.Imorse var jag uppe först av alla och gick ner och köpte en riktig söndagsfrukost som jag avnjöt i sängen. Micke jobbar som vanligt idag (igen) och Linton ligger i skrivande stund och sover. Om en stund kommer Alvin hit och jag saknar honom väldigt mycket. Han var med sin farfar på Furuviks djurpark igår och fick rida på hästar och på fredag åker han med sin farmor till Cypern. Jag är så glad och tacksam för att han har så många fina människor omkring sig som gör så roliga saker med honom. Nästa år ska vi försöka få med oss alla barnen till Orlando och gå på alla nöjesfält. Det är vår dröm!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229