Söndag

Vi var ute på en sådan härlig promenad ikväll. Jag, min man och mina två barn. Tanken slår mig varenda gång jag säger "mina 2 barn", känns fortfarande lite overkligt men helt fantastiskt, att jag numera faktiskt har TVÅ barn. Vi var ute och gick i nästan två timmar i det fina vädret. Vi promenerade bort till Kungsholmen och gick längst med vattnet. Micke drog vagnen och Alvin sparkade sig fram på sin sparkcykel. 
Jag älskar att fota miljöbilder när jag befinner mig på vackra platser.Så det blev en hel del stopp för att ta bilder påvägen.
I vattnet var det fullt utav svanar som gled runt. Jag skojar inte om jag säger att vi minst fick det till 16 stycken när vi räknade.

Jag tycker det var stark gjort utav Alvin att orka hänga på oss under hela promenaden, utan att klaga.
Jag hoppas att vi även kan få ihop en och annan promenad tillsammans nu den kommande veckan, trots att Micke slutar så sent på kvällarna. Det sköna med våren är att det bara blir ljusar och ljusare på kvällarna.
Min och Mickis utmaning (100 knäböj på 100 dagar) går förvånansvärt bra! Vi är uppe i 1900 stycken idag. Det har vi nu utökat och lagt till plankan på gymboll (så många man orkar). Sen har vi även bestämt att det är socker-stopp från och med imorgon. Vill man få något resultat så får man faktiskt kämpa lite, och då även välja bort vissa saker. Även om det kommer att bli jobbigt (iallafall för mig!) så får jag tänka på vad jag faktiskt tycker är mest värt för mig själv... Att få äta godis och slappa, eller att försöka få tillbaka en schysst kropp?! -Jag väljer det sistnämnda!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229