Söndag!

Micke har jobbat på bilfirman och jag har legat i sängen fram tills han kom hem vid fyra.
Så otroligt skönt att få vila både kroppen och hjärnan för en stund.
Mina sömnproblem har jag fortfarande kvar, men jag har envisats om att inte ta någon tablett i helgen, utan tillåtit mig själv att ligga vaken tills jag somnar på egen hand, vilket jag tillslut gjort även om klockan varit närmare fyra på natten/morgonen.
Panikångesten smyger sig sakta på mig varje natt, men på något sätt så lyckas jag få den att inte bryta ut...jag tror det har mycket att göra med att jag vet att jag inte har någon tid att passa morgonen därpå och på så sätt blir jag mer avslappnad och stressen försvinner.
Men nu är det ju måndag i morgon och jag har hela veckan att försöka klara mig igenom. Känns tungt och jobbigt.
Så här kan jag ju inte ha det längre, det kommer sluta illa om jag låter det fortsätta, då därför ska jag ringa och boka en tid till läkarhuset på odenplan imorgon för att se till att få en remiss till en KBT-läkare. Jag har lidit utav panikångest sedan jag var 5 år, så det är verkligen på tiden att jag reder ut vad ifrån detta kommer!????!!

Ikväll har vi film-mys i soffan med massa godis.
Det är så konstigt för jag har ätit godis, bullar, chips å massa skitmat VARJE dag de senaste veckorna, men jag blir bara smalare och smalare om midjan?? Jag tränar ju ingenting så det är jätte konstigt!?! Till och med Micke har börjat reagera....

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229