Söndag den 1 juni

Idag är jag ledig!!
Jag gick upp tidigt fast att jag inte behövde. Jag tänkte att det är bra om jag hinner tvätta mina arbetskläder tills imorgon. Så jag var nere och krigade i tvättstugan tillsammans med en granne (vi delade på de maskiner som fanns) så vi båda fick våra kläder tvättade. Resten av veckan är det fullbokat, så där hade jag tur.
Det är jätte fint väder ute. Sol och varmt! Jag hade verkligen velat utnyttja solen idag, men min kropp är väldigt trött och jag känner att jag måste lyssna på den och kanske varva ner lite och vila en stund istället.Jag har fått ont på höger sida av ryggen och har haft det de senaste fyra dagarna. Det strålar lixom från nacken och ner till rumpan?! Jag antar att det är pga att vi har så många tunga lyft på jobbet VARJE dag. Man lyfter ju fel, eftersom man känner sig så stressad över att allt ska gå så himla snabbt hela tiden...Jag vet att jag ska böja på benen när jag ska lyfta saker, men problemet är mer att jag är så kort och burarna är så höga och lådorna som vi lyfter är fyllda med ost eller liknande, och det blir väldigt tungt efter några lyft.Jag gillar inte riktigt det nya arbetssättet vi har på jobbet. Det lät bra från början, men jag tycker det bara känns mer stressigt och väldigt rörigt.
Ja, ja...nog om jobbet!Jag gjorde en jätte god smoothie i morse, där jag testade att göra den med kvarg istället för yoghurt. Sen hade jag färska jordgubbar, banan, kokos och citron i. Citron har blivit lite utav ett måste för mig i smoothies. Den tar lixom bort den där söta smaken och gör den mer syrlig, vilket jag tycker känns fräscht!

Micke slutar jobbet vid tre idag, så när han kommer hem sedan så kanske jag orkar hitta på något?! Vi får se, nu ska jag iallafall vila en stund.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229