Tänkte tipsa er om en sak...

Jag har själv väldigt svårt för att hitta byxor som sitter bra och dessutom är låga i midjan...
För er som gillar jeans med låg midja och inte vill lägga ut tusenlappar på det, kan jag tipsa om H&M´s "Super skinny Super low" jeans som finns i alla möjliga färger och priset ligger mellan 199-399kr.
Jag kan varmt rekommendera dessa, då dom har bra passform pga stretchigt tyg, vilket passar de flesta. :)
Idag har jag ägnat mig åt absolut ingenting!!
Man blir rätt slö av att bara gå hemma...hemmet är ju rent och snyggt, så jag kan inte ens ägna mig åt städningen längre. Just som jag trodde att Alvin började bli frisk (igår) så vad händer? Jo...han spyr i maten vid middagen.
Som om inte det var nog äckligt så vaknar vi mitt i natten av att Melvin kräks i sängen...Vad händer??
Så det var väl tur i oturen att jag valde att faktiskt vara hemma resten av veckan.
Idag verkar båda barnen däremot må mycket bättre och är uppe och springer och busar med varandra. Ingen av dom har heller feber, så det är ju en bra början!
Jag börjar undra om det var något med maten igår? Vi åt spenat, vilket inte uppskattades utav någon av ungarna...men eftersom dom mår bra idag så verkar det ju iallafall vara något tillfälligt?!
Men varken jag eller Micke är dåliga? och vi åt ju samma mat!
Melvin åker till Mexico med sin mamma och hennes man imorgon natt, så det vore ju jätte tråkigt om han skulle ha blivit smittad utav Alvin såhär precis innan resan.
Vi får hoppas att dom fortsätter vara pigga utan feber. ;)

Eftersom Melvin åker imorgon så har jag lovat honom att ikväll så är det hans kväll, då han får bestämma vad vi ska göra och äta. Han valde att vi ska göra hemma gjorda hamburgare med pommes och sedan att dom ska få sin veckopeng redan idag. Så när Micke slutar jobbet så ska vi åka och handla. Då ska jag även passa på att hämta ut mina nya stövlar som jag beställde innan jag åkte på semester. Ni minns dom från Ldir. :)
Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229