Tinas födelsedag!

Idag har jag haft äran att få umgås med Tina på hennes födelsedag. Vi har försökt ses i flera veckor nu, men varje gång vi bestämt träff så har någon av oss blivit sjuka, så det har inte blivit av. Vi har faktiskt inte setts sedan i september. Galet länge sedan! Men nu så! Hon kom hem till mig vid 11 imorse. Vi gosade med Linton (ovanligt? Nä!), fikade och öppnade presenter.Fast att det var Tinas födelsedag så var det jag och Linton som fick presenter.Jag för att jag fyllt år för ett halvår sedan (Tina köpte presenten i samband med min födelsedag, men eftersom vi inte lyckats ses tidigare så fick jag min present först nu)  En ljusstake med ett väldigt fint budskap på. ❤️

Och Linton fick ett jättemjukt lamm och en bjällra.

Efter ett tag blev vi båda lite hungriga och bestämde oss för att ta en promenad i det fina vädret ner till grill, där jag bjöd Tina på lunch.

Asså deras mat är ju helt fantastisk! Gud så gott det var. När vi lunchat klart så tog vi en promenad på stan. Där mötte vi min vän Isabel mitt i allt.

Vi gick förbi Hötorget där Tina köpte blommor och sedan till en frisörsalong där dom rea ut mitt favoritshampoo och balsam. Jag köpte båda och även ett saltvattenspray. Sedan fortsatte vi vidare hemåt mig. Vi gjorde ett snabbt stopp på vägen inne på fitnesslifestyle och köpte oss ett par varsina FREDDY byxor.

Denna gång tog jag ett par nya dom precis hade fått in. Ett par urtvättade svarta med gula sömmar. Nu ska jag bara ge mig fan på att klara utmaningen som jag och Mikaela precis börjat med. 100 knäböj i 100 dagar. Nu ska denna trötta rumpa upp en våning!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229