Torsdag!

Vi hämtade upp mamma på söder tidigt imorse, efter att ha lämnat av Alvin på skolan. Sen fick hon följa med ut till Haninge och lämna Melvin på skolan och sedan vidare till Mickes jobb där vi tog en kaffe i väntan på att köerna in mot stan skulle släppa. Klockan tio hade vi tid båda två hos tandläkaren, men såg till att vi var där lite tidigare för att försäkra oss om att hinna med allt vi ville göra där denna gång.

Mamma tog bort stygnen från förra besöket och gjöt en tandskena för att kunna bleka tänderna.Linton satt jättesnällt och glatt och väntade i babyskyddet medans.

Jag förlängde mina tänder.
Och här ser ni resultatet!

När vi var klara hos tandläkaren så åkte vi in till stan igen och hämtade vagnen och gav oss ut på en promenad i det härliga sommarvädret.
Vasaparken var full av folk!Vi gick runt och kikade lite i butikerna i närheten i väntan på att kunna gå och fika (man får inte äta på två timmar efter tandläkarbesöket). Vi var inne på babyland och köpte en dyna till vagnen. Linton fick en ny snuttetrasa i form av en nalle och en vagnleksak utav mamma. Vi var även inne i affären med konstgjorda växter...man vill ju verkligen ha precis allt därinne då växterna är otroligt verklighetstrogna. Jag får göra ett nytt besök efter att lönen kommit. Mamma köpte snödroppar i glaskruka med sandsten till. Så fint! När dom där två timmarna hade gått så satte vi oss på espresso house och tog en fika/lunch.
Linton vart väldigt förtjust i sin nya snutte och ville inte släppa taget om den. Han borrade ner sig i den och smakade på den från första stund han fick den. ☺️
När vi hade ätit upp så tog vi en promenad till Alvins skola och hämtade hem honom. Sen åkte vi ut till Haninge igen för att hämta hem Micke och Melvin och nu har vi precis kommit hem och ska äta middag. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229