Underbara barn mässan

Igår körde Micke in mig på morgonen till underBARA BARN mässan i Älvsjö, där jag mötte upp Carro, hennes mamma och barn för en heldag!Inträdet blev jag bjuden på utav söta Carro, men mässan var verkligen en besvikelse! Jag brukar tycka att just denna mässa är värd att gå på (från tidigare år) MEN! I år så var det färre montrar och i stort sätt inga varuprover alls?! Vilket dom annars brukar vara väldigt genirösa med?!Trots det så var vi ändå där i 4 timmar innan vi gav upp. Jag köpte lite smågrejer till bebisen i magen (snuttefilt å sånt) och sedan lite kläder till Alvin och Melvin. 

Man kunde beställa den vagn jag vill ha på mässan (Bagaboo cameleon) och få 20% på den och alla tillbehör. Men jag har nog bestämt mig för att köpa en begagnad på blocket istället. Micke är dessutom helt emot att köpa vagn ÄVEN om den är begagnad...Det är för att vi redan har 3 vagnar att välja mellan, eftersom Mickes syrror har sparat sina till oss. Och jag förstår absolut Mickes tänk! MEN! samtidigt så kommer det ju vara jag som drar runt med vagnen om dagarna och jag vill ha en liten smidig och lätt vagn som utan svårigheter får plats i våra små trånga hissar inne i stan, och då blir en Bagaboo perfekt!! Vi får se om jag hittar nån, det är lång tid kvar. 
Igår hade vi förresten några vänner över på middag på kvällen. Det känns som att det var evigheter sen sist!?Micke hade lagat skinkstek och jag hade gjort efterrätt. Mycket trevligt! 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229