Vår medverkan i programmet

Vad tyckte ni om gårdagens program av VEM BOR HÄR? 

Vi såg såklart programmet ihop med resten av deltagarna och deras familjer. Alla blev vi hembjudna till Partiks lyxiga våning på Östermalm där vi bjöds på både middag och vin, för att sedan se vårt avsnitt tillsammans i biorummet. Även om jag själv inte medverkade i programmet så är jag glad för att vi ställde upp. Så många fina ord och fantastiska kommentarer som vi fått om vår lägenhet. Det värmer och ni ska ha ett stort TACK!

Sen har vi ju faktiskt fått fyra nya helt fantastiska vänner också, vilket såklart är jättekul!!

Hur kommer det sig att vi var med då?

Vi blev Headhuntade! Det var redan i slutet av förra våren som vi blev kontaktade av produktionschefen för VEM BOR HÄR som ville komma hit och få en närmare bild av hur vi bodde, efter att ha blivit tipsade om vårt hem. Vår första tanke var att ingen utav oss ville ställa upp i TV, men efter mycket om och men så lät vi dom iallafall tillslut komma över och se lägenheten.

I slutet av sommaren fick vi sedan mail om att dom ville ha med vårt hem i programmet, vilket såklart var smickrande samtidigt som vi inte alls hade bestämt oss för hur vida vi var redo för detta eller inte. Jag var helt klar med att jag själv inte ville ställa upp i tv-rutan men tyckte samtidigt att det kunde vara kul att visa upp hemmet. Micke var nästan snäppet värre med sin ovilja att medverka i programmet så vi tackade tillslut NEJ!

Flera mail senare så hade dom övertygat oss båda om att detta skulle bli en rolig grej och något vi skulle kunna se tillbaka på med glädje. Själv lyckades jag övertyga min man om att det bästa ändå vore om han ställde upp i bild. Min tanke var såklart att om han skulle utge sig för att vara sopgubbe, klä sig lite rockigt och bara vara den roliga och spralliga kille han faktiskt är så skulle nog ingen lyckas placera honom i vårt hem och vi skulle därför ha en liten chans att faktiskt vinna! ;)

Produktionen köpte vår idé även om Micke inte längre jobbade som "sopgubbe" utan bilförsäljare. Jobbet som "sopgubbe" var egentligen bara något han tillfälligt jobbat med under sommaren men skulle vara en roligare titel i programmet.

Inspelningen startade i slutet av oktober och det var några väldigt hektiska dagar då hela hemmet skulle städas och allt personligt som kunde knyta hemmet till dess rätta ägare skulle undanröjas. Micke jobbade väldigt mycket och långa dagar så att lyckas med detta samtidigt som jag hade fyra barn som rev runt allt i lägenheten var jobbigare än vad man kan tro. Sen var vi ju tvungna att hitta någonstans att ta vägen allihopa under de långa inspelningsdagarna, då vi såklart inte fick vistas i hemmet. Nu i efterhand så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde undertiden men vi höll oss iallafall borta. ;)

Även om det är Micke som syns i programmet så är vår medverkan något som vi faktiskt hjälpts åt med och gjort tillsammans. Att vi dessutom hade turen att i slutendan stå som ensam vinnare, vilket vi inte räknat med men känner oss stolta över, är förstås en rolig bonus!

Med andra ord så hade produktionen rätt, detta är helt klart ett minne vi kan glädjas åt tillsammans och det blev ju faktiskt ett väldigt roligt avsnitt! :)

Missade ni programmet så går det att se i efterhand på Svt play.

Kram/ R

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229