Varför går hon inte upp i vikt?

För två veckor sedan var vi inne på akuten med Caylie efter först ett besök på bvc och sedan hos vår husläkare. Anledningen till det var för att hon under en veckas tid inte hade fått behålla varken någon mat eller vätska, då den kom upp lika snabbt som den kom ner i magen och vi alla var väldigt oroliga över henne. Det togs massvis av prover på henne men allt såg bra ut förutom att hon hade förhöjda vita blodkroppar. Det har nu startats en utredning vilket innebär att vi regelbundet går och väger henne hos läkaren på bvc.
Idag var vi därför där igen för att se så att hon gått upp i vikt sedan förra veckans besök och denna gång kände jag mig rätt så säker på att det gått åt rätt håll då hon fått behålla maten i magen...men till min stora förvåning och besvikelse så visade vågen raka motsatsen och hon har rasat ytterligare i vikt!? Både jag och bvc sköterskan stod som två frågetecken och tittade på vågen och funderade på hur det är möjligt? Så nu följer ytterligare läkarbesök, nya provtagningar och en ordentligt grundlig utredning!
Jag kom överrens med Hanna, som vår sköterska heter, att vi nu får testa ALLT när det kommer till mat och se om det är någonting som skulle passa den lilla damen i smaken bättre än det hon redan testat.
Ett besök på ica på vägen hem resulterade i massa nya smaker i dryckform till gumman. Hon ratar ju maten totalt så nu håller vi tummarna för att detta kanske blir en hit!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229