Vart tog värmen vägen?

Go morgon på er!
Gud vad kallt det är ute nu. Man måste ju snart ta fram vinterjackan för att inte frysa om man ska gå ut.
Jag som älskar sol och värme. Satt och kollade på lite gamla bilder i datorn och hittade den här som är från våran Thailandsresa i februari i år. Gud vad jag längtar tillbaka när jag ser bilden.
Ingen stress,ingen kyla,bara varmt och skönt och avkopplande.
Så fort vi blir klara med allt vad renovering heter här hemma så ska vi lägga alla pengar vi sparar på en långresa. Denna gång är det Miami och New York som lockar mest. Vi får se hur mycket pengar vi får ihop,men till värmen ska vi absolut.
Bild: Thailand,februari 2010.

Till något helt annat...
Hela den kommande helgen (då jag är ledig) så är det fullt upp från morgon till kväll. På fredagen ska jag möta upp Sussie,för lite shopping i stan. Sen blir det hem till henne och planera allt inför Halloweenfesten,men även inför våran kommande Loppis vi ska på och sälja bort allt skit man samlat på sig i förrådet. Det ska vi göra på söndag morgon ute i skärholmen. Har för mig att man skulle vara där redan vid 08.00 och packa upp allt.
På lördag så ska jag på Ladies night tillsammans med min syrra och mamma. Mamma fick det i present av oss när hon fyllde år. Det ska bli jätte kul att träffa både mamma och syrran. Vi hinner aldrig ses någon av oss längre. Syrran kan man ju förstå eftersom hon bor i västerås,men mamma då?? Vet faktiskt inte varför det blir så sällan nu för tiden? Men jag skyller på jobbet. Både hon och jag jobbar alldeles för mycket.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet. Men först ska jag åka och hämta ut min bankdosa (den gamla slutade bara att fungera en dag!?) tror att Alvin kan vara lite inblandad i varför den inte funkar längre.

Ha en bra dag!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Sussie
,
Men åhh såå härlig bild! Ser så skönt ut! Förstår att du längtar tillbaka när du ser den! KRAM på dig hjärtat!
IP: 82.99.3.229